EXPLOSIVE ATHLETE

Soft Minimalist Download Multiple Device

Pozdrav, ako ti je cilj razvoj eksplozivnosti, vertikalnog odraza i snage, na pravom si mestu. U narednih 12 nedelja možeš unaprediti značajno ove i ostale sposobnsti koje idu uz to (brzina, stabilnost, promena pravca, propriocepcija, mobilnost...).

IWMW Explosive Athlete

sadrži

 • 3 faze po 4 nedelje treninga za razvoj eksplozivnosti, vertikalnog skoka i snage

 • Praćenje napretka

 • Video demonstraciju vežbi

 • Uputstvo za odabir opterećenja, progresiju i ostale osnovne informacije

 • Članstvo u zatvorenoj FB i instagram grupi za ekskluzivne savete i podršku

 • Apsolutno SVE što ti je potrebno da razviješ eksplozivnost na najefikasniji način

NAPRAVI ZAKUCAVANJA, BLOKADE I OSTALE POTEZE ZA PAMĆENJE

Veliki broj nas pamti zakucavanja Michael Jordana, Vince Cartera, Blake Griffina, Russell Westbrooka, Zach Lavinea, Aaron Gordona, Zion Williamsona i Ja Moranta, kao i blokade LeBrona Jamesa, Dwight Howarda i ostale brutalne poteze sportista. Ono što im je omogućilo da rade ove neverovatne stvari je fizička sposobnost da proizvedu maksimalnu moguću silu u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Neki su to dobili kao poklon od prirode ili neke više sile, dok su drugi morali dosta da rade za to. Bez obzira kojoj grupi ti pripadaš, ako si pravi pobednik kakve mi primamo u IWMW porodicu, znaš da uvek može bolje. 

 

Za 12 godina, koliko istražujem o ljudskom telu i 5 godina, koliko radim sa klijentima iz potpuno različitih sportova i pozadina, uverio sam se da SVAKO može razviti eksplozivnu snagu i vertikalni skok, bez obzira na uzrast, pol, boju kože, visinu i težinu.  Sportisti koji su radili ovaj program već prave poteze od kojih zastaje dah ili bar korak ka njima (prvo zakucavanje, prvi windmill...).

Ko sam ja?

Ja sam Miloš Zarić,

Kondicioni trener, osnivač i vlasnik IWMW Athlete Factorya i profesionalni košarkaš.

Od kad znam za sebe, želeo sam isto što i moji saigrači, protivnici i klijenti

Da SKOČIM VIŠE

To me je pre 12 godina navelo da krenem sa istraživanjem o ljudskom telu, sportskim performansama, treningu, ishrani...

Pre 5 godina sam počeo da treniram svoje saigrače i od tada sam radio sa stotinama mladih i profesionalnih sportista koji imaju isti cilj kao ti - RAZVOJ EKSPLOZIVNOSTI, a jako veliki broj njih ga je i ostvario.

Kako?

1) Proizvodnja sile je sposobnost koja je u osnovi velikog broja ostalih sportskih sposobnosti poput brzine, eksplozivnosti, agilnosti, mobilnosti i izdržljivosti. 

2) Proizvodnja snage je ključna sposobnost kada su eksplozivnost, vertikalni skok i brzina u pitanju. Što veću silu proizvedeš u što kraćem roku, to ćeš više skočiti.

3) Stretch Shortening Cycle - zamisli da je mišić guma. Kada se mišić opruža (ekscentrična kontrakcija), on nakuplja elastičnu energiju. Kada iz spuštanja, prelazimo u podizanje, odnosno skok (koncentrična kontrakcija), ta energija se otpušta i proizvodi se maksimalna sila u minimalnoj količini vremena. SSC je zaslužan za neverovatne skokove koje viđamo na TVu i Youtubeu. Explosive Athlete koristi ubedljivo najbolji sistem za razvoj SSCa.

4) Regrutacija motornih jedinica - mišić sam po sebi nema nikakvu sposobnost dok ga "ne spojimo" sa motornim neuronom, odnosno centralnim nervnim sistemom. Motorni neuron + mišićno vlakno = motorna jedinica. Regrutacija motornih jedinica znači koliko motornih neurona je aktivno, odnosno koliko mišićnih vlakana se koristi u određenom pokretu. Što veća regrutacija, to jača kontrakcija.

PREDSTAVLJAMO VAM

IWMW EXPLOSIVE ATHLETE

Soft Minimalist Download Multiple Device

Najbolji program treninga za razvoj eksplozivne snage i vertikalnog skoka na tržištu. Zasnovan na nauci i iskustvu.

 • Razvij eksplozivnu snagu

 • Povećaj vertikalni skok

 • Smanji rizik od povreda

 • Ojačaj core

 • Razvij mobilnost

 • Razvij brzinu i poboljšaj prvi korak

 • Razvij stabilnost i odnesi protivnika u kontaktu

IWMW Explosive Athlete

12 nedelja treninga za samo 45e​