IWMW Dunk Challenge

sadrži

  • 2 faze po 4 nedelje treninga za razvoj eksplozivnosti, vertikalnog skoka i snage

  • Praćenje napretka

  • Video demonstraciju vežbi

  • Uputstvo za odabir opterećenja, progresiju i ostale osnovne informacije

 

  • Ekskluzivne savete, ebookove I dodatni materijal

  • Apsolutno SVE što ti je potrebno da razviješ vertikalni odraz na najefikasniji način
     

  • Šansu da osvojiš brutalne nagrade (Gift Card 200e za Nike, 100e za Dunk Shop ili individualni program treninga i ishrane)

NAPRAVI ZAKUCAVANJA ZA PAMĆENJE I OSVOJI NAGRADE!

Veliki broj nas pamti zakucavanja Michael Jordana, Vince Cartera, Blake Griffina, Russell Westbrooka, Zach Lavinea, Aaron Gordona, Zion Williamsona i Ja Moranta. Ono što im je omogućilo da rade ove neverovatne stvari je fizička sposobnost da proizvedu maksimalnu moguću silu u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Neki su to dobili kao poklon od prirode ili neke više sile, dok su drugi morali dosta da rade za to. Bez obzira kojoj grupi ti pripadaš, ako si pravi pobednik kakve mi primamo u IWMW porodicu, znaš da uvek može bolje. 

 

Za 12 godina, koliko istražujem o ljudskom telu i 5 godina, koliko radim sa klijentima iz potpuno različitih sportova i pozadina, uverio sam se da SVAKO može razviti eksplozivnu snagu i vertikalni skok, bez obzira na uzrast, pol, boju kože, visinu i težinu.  Sportisti koji su radili ovaj program već prave poteze od kojih zastaje dah ili bar korak ka njima (prvo zakucavanje, prvi windmill...).

Ko sam ja?

Ja sam Miloš Zarić,

Kondicioni trener, osnivač i vlasnik IWMW Athlete Factorya i profesionalni košarkaš.

Od kad znam za sebe, želeo sam isto što i moji saigrači, protivnici i klijenti

Da SKOČIM VIŠE

To me je pre 12 godina navelo da krenem sa istraživanjem o ljudskom telu, sportskim performansama, treningu, ishrani...

Pre 5 godina sam počeo da treniram svoje saigrače i od tada sam radio sa stotinama mladih i profesionalnih sportista koji imaju isti cilj kao ti - RAZVOJ EKSPLOZIVNOSTI, a jako veliki broj njih ga je i ostvario.

Kako?

1) Proizvodnja sile je sposobnost koja je u osnovi velikog broja ostalih sportskih sposobnosti poput brzine, eksplozivnosti, agilnosti, mobilnosti i izdržljivosti. 

2) Proizvodnja snage je ključna sposobnost kada su eksplozivnost, vertikalni skok i brzina u pitanju. Što veću silu proizvedeš u što kraćem roku, to ćeš više skočiti.

3) Stretch Shortening Cycle - zamisli da je mišić guma. Kada se mišić opruža (ekscentrična kontrakcija), on nakuplja elastičnu energiju. Kada iz spuštanja, prelazimo u podizanje, odnosno skok (koncentrična kontrakcija), ta energija se otpušta i proizvodi se maksimalna sila u minimalnoj količini vremena. SSC je zaslužan za neverovatne skokove koje viđamo na TVu i Youtubeu. Explosive Athlete koristi ubedljivo najbolji sistem za razvoj SSCa.

4) Regrutacija motornih jedinica - mišić sam po sebi nema nikakvu sposobnost dok ga "ne spojimo" sa motornim neuronom, odnosno centralnim nervnim sistemom. Motorni neuron + mišićno vlakno = motorna jedinica. Regrutacija motornih jedinica znači koliko motornih neurona je aktivno, odnosno koliko mišićnih vlakana se koristi u određenom pokretu. Što veća regrutacija, to jača kontrakcija.

PRIKLJUČI SE IZAZOVU! TAKMIČI SE, ZAKUCAVAJ I POBEDI!

IWMW DUNK CHALLENGE